top of page

keg event

Professzionális csapatépítő programok és jó hangulatú társasjátékok
cégeknek és baráti társaságoknak a KEG Sörművházban. 

Vendéglátóhelyünk 145 fő befogadására képes.

Rendezvények, események számára igény esetén felezhető a terület és a létszám is,
illetve kisebb létszámú csoportoknak mobil paravánokkal
még tovább bontható a tér. 
Nézzenek szét a KEG-ben 3D-ben és Google-mapsben.

 

Ha ajánlataink áttekintése után a még pontosabb részletekre is kíváncsi,

keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

1114 Budapest, Orlay utca 1.

+36 1 616 8694

+36 30 140 3125

keg@kegsormuvhaz.hu

„Nagyon profi volt a KEG csapata. A vezetőink imádták a helyet, az ételeket,
az italokatés a programot is. A csapatépítő programot lebonyolító két kollégának
nagyon köszönöm,hogy ilyen változatos és szórakoztató játékokat hoztak nekünk.
Jól vitték végig a csapatot, és több játékban elhangzottak olyan mondatok,
amelyek már most szállóigének ígérkeznek."

– Süle Zsófia, Tréning koordinátor, FESTO-AM Kft.

sörkultúra mindenkinek

60-120 perc,  10-45 fő

A program során megismerkedhetnek a sör történetével, elkészítési módjaival, típusaival: mit jelent a pils, a sour, az IPA, a felső erjesztés. Szeretne eligazodni a sörök világában? Érdekli, hogyan készül a sör, mi a története, milyen típusai vannak, miként érdemes fogyasztani az egyes tételeket? Sörkóstolással egybekötött előadásaink segítenek elmélyíteni minden résztvevő tudását. A legjobb szortimentből válogatunk, közben elmeséljük mindazt, amit tudni érdemes ahhoz, hogy a sörfogyasztás kultúrává válhasson. Tematikus vagy széles körü tételsorral várunk mindenkit, a program rugalmasan alakítható, 10-45 fő számára kiváló szórakozást nyújthat.

Sorkultura mindenkinek.jpg
Razvakeverve.jpg

rázva/keverve

90-150 perc,  15-65 fő

Laza játékokkal fűszerezett csapatépítő, ahol könnyedén keveredhetnek a régi kollégák az újakkal. Bővült az irodai csapat? Jobban megismernék egymást egy sör mellett? Kikapcsolódnának közösen, hogy könnyebb legyen együtt dolgozni? Rázva? Keverve? Könnyed, rövid játékokkal tűzdelt csapatépítő foglalkozásunk során összehangolódhatnak, hogy könnyebben vegyék a mindennapi kihívásokat. Rugalmas, 90-150 perces, kombinálható programunk 15-65 fő közötti társaságoknak ideális.

kérem a szövetkezőt!

120-180 perc,  25-40 fő

Játékos feladatokkal erősíthetik az egymással rivalizáló osztályok versenyszellemét, az együtt dolgozók között pedig fokozhatják a kohéziót. Összeszokott csapatot alkotnak? Több részlegen dolgoznak? Gyakran vannak egymásra utalva, vagy épp rivalizálnak? Kiváló alkalom, hogy megtalálják a szövetségest. Hosszabb és rövidebb, csoportos és egyéni kvalitásokra építő játékos feladatok segítségével kovácsolódhatnak össze csapatépítő programunk során – vagy csapatromboló programunk eredményeként növelhetik a cégen belüli versenyszellemet. Vezetett, 120-180 perces tematikus programunk 25-40 fő számára ideális.

Kerem a szovetkezot.jpg
Vallt vallnak veto vallalkozas.jpg

vállt vállnak vető vállalkozás

180-240 perc,  15-25 fő

Csapatépítő workshop, melynek során csakis szoros együttműködésben lehet megoldani a felmerülő feladatokat. Összeszokott társaságot alkotnak, többnyire közös kihívásokkal? Naponta találkoznak problémákkal, amelyekhez szoros együttműködés szükséges? Kipróbálnák ezt egy teljesen más kontextusban? Akkor itt az idő, hogy vállt vállnak vetve kerekedjenek felül egy izgalmas kihívásokkal teli helyzeten! Csapatépítő workshopunk egy téma, egy történet köré épülő akadályok sora, ahol fontos az összhang, hogy megoldást találjanak váratlan helyzetekre is. A játék során a kézügyességtől a stratégiai tervezésig, az együtt gondolkodástól a sorsdöntő vitákban való részvételig változatos rejtett képességeiket hozzuk a felszínre. 180-240 perces komplex programunk 15-25 fő számára ideális.

lame tasting

180 perc,  20-45 fő

Sörkóstoló esemény, amely a kraftsörök ismerete nélkül is élvezhető. 7 kóstolókör, kvíz- és sörmesterrel vezetve. Komolytalan sörkóstoló komoly kihívásokkal. A Lame Tasting olyan tréfás esemény, amit az is tud élvezni, aki nem ért a sörökhöz, de szívesen fogyasztja, és szereti a változatosságot. Minden érzékszervre, memóriára, ügyességre szükség lesz a játék során. A 7 izgalmas kóstolókör mindegyike játékos feladatok elé állítja a vendéget. A játékot kvízmesterünk vezeti, sörmesterünk az italokról nyújt alapos tájékoztatást. 180 perces programunk 20-45 fő számára remek kikapcsolódás.

Lame tasting.jpg
Kotetlen italozas.jpg

kötetlen italozás

65 fő

Minden a nevében: korlátlan ital- és ételcsomagok, 32-féle kraftsör, mindig egyénre szabva, flexibilisen! Kihevernék egy maratoni értekezlet fáradalmait? Kötetlen, barátságos és kényszerektől mentes estére vágynak? Válasszák korlátlan ital- és ételcsomagunkat! Az ország legjobb sörszortimentje, kiváló borok, röviditalok, közkedvelt frissítők mellett ízletes fogásainkkal is garantáltan emlékezetes élményt nyújtunk vendégeinknek. Igényeikre a maximális minőség mellett rugalmas konstrukciókat kínálunk: szűkített vagy teljes italkínálat, ételek tényérszerviz vagy hideg/meleg svédasztal keretében. Külön figyelmet fordítunk érzékenységgel élő vendégeinkre, hogy számukra is felhőtlen legyen az este. Kéthajós térkialakításunk lehetőséget biztosít hajónként 65 fő kiszolgálására.

legyen a keg az irodája!

4-65 fő

Egyszerű munkanap, prezentáció, esetleg brainstorming? A változatosság mindig segít kimozdulni komfortzónából, a kibillenés garantált! Inspiratív munkakörnyezetre vágynak egy új projekt felvázolásához? Kényelmesebb, barátságosabb, színesebb helyre van szükségük a kreatív munkához? Legyen egy napig az iroda neve: KEG! A változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás. Üzleti ebéd, kisebb megbeszélések, közös agytorna, kihelyezett értekezlet teljes kiszolgálás mellett hatékony és produktív munkavégzést eredményez. Különleges vagy technikai igényekre is reagálunk lehetőségeinkhez mérten.

Lame tasting.jpg
bottom of page